Wednesday, June 16, 2010

pesanan saya buad awak ;)

hari tuh kita jalan skali . best kan ? kalan sambil bergurau . tapi lagi best bila awak kasi sumtin tuh . itu lah benda yang paling saya tak bole lupa . senyuman manis awak , n mulai daripada harituh , saya berjanji takkan pernah hilangkan senyuman daripada bibir awak . awak , nanti kalau saya ta bole jalan , saya mahu awak papah saya . time ney saya dah ta bole na panggil awak macam selalu . awak yang kena datang sendri . masa ney juga saya nak hadiah lagi drp awak . tapi bukan senyuman , tapi hnyelah surah alfatihah . awak yang mesti bacakan utk saya ea ! cuz saya dah ta bole baca sndri . then , bila ada orang letak saya bawah papan , awak jangan nages or cari saya sbb saya dah ta bole jumpa awak lagi . janji ea ! bila saya da ta adea , saya hnyea mengharapkan doa tulus daripada awak agar saya bahagia disana ;)

Monday, June 14, 2010

miss u all .

bff terhebad kuh .
khairunnisa also farihan ;)
rindu kat both korang sgt sgt . sorry harituh dpt jumpa nisa sorang jer , tu pun sekejap jer . huhu . sayang kau beb . farihan tak sempat jumpa ;(

ien .
fren foeber kuh ;)
hha . fifa world cup da start , ta berganjak depan tv lah dy . hha ;p
pape un . iera hope you hepy with ur life . hee ;)
miss u dude ! hha



teman seangkatan kuh ;)
our friendship is like a soda licious babeh !
rindu kat korang sumea .

from left : ieka , nai , dya , alya , ameer , fieza , danie , nuoi , eyka , me(fira) , eiyn , yana , nad .
hano mane yah mase ney ??
btw : rex as photographer replacing danie . hha .

Thursday, June 10, 2010

life laugh love . from me to u my friends ;)

alhamdulillah , siap gak article i ney . hha . nak hantar untuk peraduan majalah SMKPINJI hebat fer 2010 . which article yg terhebat akan dimasukkan ke dlm mjalh sek . ahaa . i tak lepaskan peluang utk try take part dlm competition ney . at least i try kan .? plus , tis year gonna be the last year i n membe membe form 5 yg lain especially 5sc . hmm . so , befoe tggalkan pinji , i nak tgglkan juga rase trima kasih i kat membe membe yg selalu support n adea dgn i selama 2 tahun i dkt pinji . thanks babe ! buka sek ney i hantar ! ahaa ;)

if korang tek berape jelas dgn tulisan kat atas pic tuh , bace kat bawah ney :


When we first talked to each other ,

I know that we could always be friends ,

Our friendship are getting growing ,

and i will be here with you till the end .


You listen when I have problem ,

And help dry tears from my face ,

You take all my sorrow ,

And put an happiness on it .


I can’t forget the fun we had ,

Laugh till our face almost turn to red ,

Talked about the thing we find funny ,

Others think we are insane . ;p


I guess this is my way to

saying thanks for

catching me when I fall

thanks again for being best friends

and being here with me

Even, we just know each other

For this short 2 years , I enjoy it !

You guys such amazing friends

I ever had ! ;)

also thanks because

always with me through it all ;)



ALL OF US ,

Nor hidayah , hafizah , atikah ,

Nurul , nadhirah , hanor , farahin ,

Alya , Raja danial , rexwell , amir ,

Nai , omar n all 5science student .


From : Zafirah bte Zainal Abidin .

Class : 5science 2010

Saturday, June 5, 2010

smkpinji teachers day .

AT DATARAN SMKPINJI ;)

gsp girls .see i kne candid doe ! ahaa nad noty ya . haha tak ready lg . tak perasan pula nad adea kat atas , n snap pic . yahaha huduh la . haha apea yg i tengok i pun tak pasti . harr . masa ney , pengetua , pen kanan , n guru2 kanan tenga bacea surat dpd menteri menteri . ahaaa . agak boring act . aahaa . we all just smbg jea la kt belakang . ahaha . lepas abis semua ucapan , da time we waiting for is just arrive ! ya perfomance dpd student khas untuk guru guru kat smk pinji . so far , sume persembahan best best . tapi law ade yg tak best mmg mintak lah . ahaaa . based on persembahan yg adea hari tuh , byk persembahan yg berunsurkan tarian . i buad conclusion kat sini , smkpinji student suka menari n menyanyi ! ahaaa . n i guess , teacher day celebrating at smkpinji tis year is most exciting ! paling best kot . ahaa .

teachers day party at 5sc class !

yaa , class i (5sc2010) buad party special for our teacher yang da penat penat ajar we all selama 5bulan bergelar student 5sc .


ahaa . best tau our jamuan ! hampir semua teacher yang mengajar we all dapat attend . kecuali ms.ng n our pengetua . ahaa . jamuan ni gempak . we all decide utk prepare jamuan ney tanpea pngetahuan our class teacher : en.roslan . ahaa . konon nak wat suprise la kat dia ;) yosh . dia mmg terkejut . n he wonder , mcmane we all dapat buad jamuan ney tanpe usik duit kelas . ahaa . ade larrrr . lepas semua teacher da makan makan , all of them berterima kasih kat we all . dorg ckap : party 5sc mmg best ! cikgu roslan oso cakap : 5sc tis year (2010) memang gempak ! bila da gempak tuh , result SPM oso mesti kene gempak juga ! ;)) haritu jgea , our hantu guitar (rexwell) bawak dy punya gitar la . we all sempat nyanyi nyanyi lagi . ahaa . memang best ! lepas habis jamuan , we all (gsp girls ) sempat snap snap lagi . haaaa



so far , takde ape ape kekurangan . n we all tak dapat sebarang komen yg negative dpd guru guru . semua berjalan lancar . all this sebab ahli 5sc yang sepakat . thanks all .

budak budak manis