Tuesday, June 26, 2012

entry tengah malam

salam pagi buta . disaat orang jee yang tak boleh tidoe . manakala kedua orang roomate tergila orang dah membuta sambil berdengkur . opss . ataupun lebih sedap didengar , mereka sedang menyanyi sebuah lagu kombinasi yang dihasilkan oleh mereka berdua . jam pun dah pukul 3 . dan orang ni yang tak sedar diri , pukul 8pagi orang adea kelas bel dgn mr.peter . huwhuw . takpe , ape guna 3alarm kann . ahaa .

esok pagi jugaklaaa , adea sesi photoshoot gambar class untuk semester 2 ni . uhuu . pening memikirkan baju ape nak pakai ni wehh ! ==' bunyi macam remeh , tapi normal la bagi golongan ladies ladies mcm org ni . aha . sbb da di spesifikkan what kind of attire yang kena pakai esok . slack&kemeja . takpelahh , bantai je ape yang ade . tengok je la hasil nye esok .

disaat pukul 3 pagi ni jugak, perasaan seram seram sejuk mula menyelubungi -,- since semua dah tidoe kan , eloklah kalau orang pun beransur tidoe walaupun orang memang tak terasa nak tidoe langsung . huwhuw .

*TERPAKSE TIDURRR .... PUHH PUHH . TIDOE FIRAAA . PUHHHHHHH (buatbuat mengantukss)

kbye :) Assalamualaikum

Monday, June 11, 2012

61 hari .


Assalamualaikum . hai blog J lama daa orang tak taip ape ape kan . emm emm . cuti sem 2 bulann . haahh . 2 bulan jea pun . equal to 61 days . habis dah pun 61 harituuu .

You know what , theres like a tons of things that happen within that 61 days .

Have you ever feel like you’re so desperately chaos ?

Yes .
I feel in that way .

tapi kadang kadang , tak semua benda kita kena bagitahu kat semua kan :) senyuman mampu mengatasi segalanya kan . haha . :) 

in 61 days i found that i need my family more than anything . mereka yang selalu ada untuk orang . they know me well . 

for you , hopes you to get well soon . i may not be the best friends among others , just want to let you know , doa orang tak pernah putus untuk awak since the day orang dapat tahu tentang berita tuu . facebook yang akan sentiasa bagitahu perkembangan awak dekat orang since the day . orang harap awak akan tetap tabah menghadapi ujian daripada Allah swt . 

kawan kawan facebook , 
i will deactive my account within this 24hours . mungkin sekejap , mungkin lama . depends padaa waa lah :) 

okay , bye .

SALAM .





budak budak manis